Vad vill ni ha hjälp med?

Det är såklart bra om ni har funderat igenom vad ni vill ha hjälp med innan ni ringer. Ex. är det klubblogotryck på träningsoverallerna eller är det sponsorlogga på ryggen på matchtröjorna eller kanske reklamblad 5000st?


Hur många, hur stort, vilken färg, vilka storlekar

Antal och storlek på trycket styr prislappen mest. Även om det ska vara enfärgat eller flerfärgat, sublimeringstryck (in i tyget) eller transfertryck (värms på plagget) är bra att ha funderat lite på. Slå oss en signal eller dyk förbi!

Under vårt samtal tar vi även in de uppgifter vi behöver för tryckjobbet, leveransadress och fakturaadress mm.


Vi trycker och levererar
Godkänt korrektur

Efter att vi fått klartecken från dig, antingen via mail eller på telefon så sätter vi igång. Skulle vi har några frågor så ringer vi och dubbelkollar för att slipp onödiga misstag. En tät kontakt för bra resultat helt enkelt.

Så fort jobbet är klart så levererar vi efter överenskommelse, antingen med DHL, egen utkörning eller om Ni hämtar upp.

Leverans med Post Nord, DHL eller personligen. Det går såklart även bra att komma och hämta.
Papperstryck

Vi trycker allt från vanliga flyers och brevpapper till kuvert, planscher och kalendrar. Även klistermärken och etiketter ordnar vi till grymt bra priser.


Kampanjplagg

Sporttryck har bra inköpskanaler på profil- och kampanjkläder. Bra priser och bra kvalité är viktigt för oss. Söker ni en billig t-shirt att ge bort under mässan eller vill ni ha en företagsjacka som ska vara robust och hålla länge? Man får vad man betalar för.